Majoitu WHD Gårdilla

Voit jäädä itsekin "kuntoutumaan" hevosesi kanssa Suomen kauneimpaan kolkkaan! WHD Gårdilla pääset irti arjesta ja majoitut hotellitasoisissa huoneissamme. Meillä on huoneiden lisäksi myös sviitti, jonka saunaosastolla ja poreammeessa huolet unohtuvat.

WHD Gårdin tilalla luhtitalotyyppisessä Woikoski GuestHousessa on kymmenen kaunista, tasokkaasti varusteltua kahden hengen huonetta. Jokaisella GuestHouse huoneella on oma sisäänkäynti ulkokautta. Muutamassa huoneessa on lisävuodemahdollisuus.

Varaa huone


Puhtaita makuja

WHD Gårdin ravintola Juureskellari palvelee kesäisin matkailijoita ja vierailijoita. Talvisin palvelemme ryhmiä tilauksesta.

Hemmottelemme asiakkaitamme yksilöllisesti suunnitelluilla ja korkealaatuisilla menukokonaisuuksilla. Tasokkaan ruokamme ydin ovat raaka-aineet. Hyödynnämme oman tilamme kasvimaan satoa, villiyrttejä ja lähituottajien raaka-aineita.

Juureskellarissa voit nauttia myös laadukkaista viineistä, joita tilaamme pienissä erissä sopimaan kullekin menukokonaisuudelle. Tule maistamaan ja kokemaan, kuinka viini elää ja maku muuttuu ruuan myötä. Maahantuomme myös viinejä itse, ja valikoimiimme kuuluu viinejä, joita voit Suomessa maistella vain meillä. Lisäksi valikoimiimme kuuluu käsityöläisoluita ja pienpanimoiden siidereitä.


Kauneutta, terveyttä ja hemmottelua

WHD Gårdin tiloissa on tarjolla monipuolinen kattaus hoitoja ja hemmottelua myös ihmisille. 

Palveluihin kuuluu laaja valikoima ihania ja laadukkaita hoitoja, kuten tehokkaat ja hemmottelevat kasvohoidot, hemmottelupaketit, manikyyrit ja jalkahoidot, geelilakkaukset, ainutlaatuiset laitehoidot vartalolle, kauniit kestopigmentoinnit, karvanpoistot, ripsien pidennykset ja -kestotaivutukset sekä syvärentouttavat hierontahoidot.

Itsestä huolehtiminen on tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Woikoski Feeling tarjoaa monipuolisia Wellness palveluita keholle ja mielelle. Olitpa liikkeellä töissä tai lomatunnelmissa, meillä voit kokea kokonaisvaltaisen hyvänolon matkan. Tule virkistäytymään ja löytämään uutta energiaa!

Varaa aika


Kirjokiven Kartano

Tiesithän, että Woikoski Feelingillä on myös toinen matkailukohde Vuohijärvellä. Kirjokiven Kartano sijaitsee Tihvetjärven rannalla noin 25 kilometrin päässä WHD Gårdista. Kirjokiven Kartanon alue on miljöö, jossa voit keskittyä hetkeen.

Kirjokiven Kartano sijaitsee Repoveden kansallispuiston kupeessa, jolloin luontoretkeilyyn on mahdollisuus yhdistää ripaus ylellisyyttä. Kartanon puistossa kiertää kävelyreitti, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua erityiseen jo 1800-luvulla istutettuun kasvillisuuteen.

Kartanolla voi majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa. Kartanon ravintolassa tarjoillaan tarkkaan mietittyjä menukokonaisuuksia paikallisten tuottajien raaka-aineista, sekä upeita elämyksiä laadukkaiden viinien parissa. Kartanon pihapiirissä Tihvetjärven rannalla on myös saunatilat, jotka tarjoavat rennot tilat oleiluun ja kylpypaljun rentoutumiseen.

Kirjokiven Kartano
Rudolf Elvingin tie 109
47900 Kouvola (Vuohijärvi)

Avaa Google Mapsissa

Tiedustelut Woikoski Feeling asiakaspalvelusta
+358 40 656 5981
whd@woikoski.fi
Palvelemme: ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-15

Varaa majoitus Kirjokiven Kartanosta