Whistleblowing - Anonyymi ilmoituskanava

Haluamme toimia läpinäkyvästi, avoimesti ja eettisesti. Tämän vuoksi tarjoamme luottamuksellisen ilmoituskanavan, jota voit käyttää epäillessäsi väärinkäytöksiä tai toimintaa, joka ei vastaa eettisiä periaatteitamme.

Mihin ilmoituskanavaamme voi käyttää?

Whistleblowing-kanava on tarkoitettu ainoastaan väärinkäytösepäilyistä ilmoittamiseen. Ilmoituskanavaa voi käyttää epäillessäsi meidän tai yhteistyökumppanimme harjoittavan väärinkäytöksiä tai toimivan vastoin eettisiä periaatteitamme. Arvostamme eettistä toimintakulttuuria ja haluamme saada tietoa mahdollisista väärinkäytösepäilyistä, jotta voimme reagoida niihin välittömästi.

Väärinkäytösepäilyistä ilmoittaminen (Whistleblowing)

Ilmoitus anonyymiin ilmoituskanavaan tehdään nimettömänä. Halutessasi voit jättää myös yhteystietosi. Sinun ei tarvitse esittää varsinaisia todisteita epäilyksesi tueksi. Kuitenkin tietoisesti virheellisten ilmoitusten tekeminen on kiellettyä ja voi johtaa jatkotoimenpiteisiin.

Huomioithan, että ilmoituskanava ei ole tarkoitettu normaaleihin asiakaspalautteisiin tai reklamaatioihin. Autamme sinua sähköpostin tai puhelimen kautta arkisin klo 8-15.30:
hevospalvelukeskus@woikoski.fi / p. 040 656 2600.

Katso kaikki yhteystietomme tästä

Tee anonyymi ilmoitus alla olevan verkkolomakkeen kautta.