WHD Gårdin tila toimi 1930-luvulta lähtien Woikoski Oy:n maanviljelyn mallitilana. Palmbergin suku on aina suhtautunut hevosiin intohimoisesti ja tilalla kasvatettiin aina 1930-luvulta lähtien suomenhevosia. Tilalla asui myös suvun ylpeys kantakirjaori Ihme. 

Sari Palmberg on pitkän linjan hevosihminen ja hän on kasvattanut FWB-hevosia pienimuotoisesti koko aikuiselämänsä ajan. Sari ja Clas Palmberg palauttivat hevosurheilun WHD Gårdille 2000-luvun alkupuolella. Yhdessä he lähtivät kehittämään Woikoski Hevospalvelukeskuksen toimintaa suurella intohimolla ja rakkaudella hevosia kohtaan. He myös palauttivat hevosjalostustoiminnan osaksi tilan toimintaa. 

Nykyisin tavoitteena on kasvattaa terveitä ja laadukkaita urheiluhevosia. Kasvatamme FWB-hevosia, mutta kiinnostusta myös raviurheiluun löytyy ja kasvatammekin pienimuotoisesti myös lämminverisiä ravihevosia. 

Olemme koonneet myös henkilökuntamme sekä ratsu- että ravimaailman ammattilaisista. Panostamme hevosten koulutukseen ja eteenpäin vientiin.