Janne Berghin valmennukset ja leirit 2024

Tee irtiotto arjesta ja osallistu tavoitteellisiin valmennuksiin ja leireihin upeassa WHD Gårdin miljöössä. Ilmoittaudu mukaan Janne Berghin valmennuksiin Hevospalvelukeskukselle!

28.-30.3. Pääsiäisleiri (to-la)

12.-13.4. Valmennus (pe-la)

17.-18.5. Valmennus (pe-la)

31.5.-1.6. Valmennus (pe-la)

8.-10.7. Kesäleiri (ma-ke)

16.-17.8. Valmennus (pe-la)

20.-21.9. Valmennus (pe-la)

  • Kysy valmennuksista ja leireistä lisää: Sara Liljeström, hevospalvelukeskus@woikoski.fi, p. 040 483 5005
     

Ville Vaurion leirit 2024

Supersuosittu Ville Vaurio saapuu Hevospalvelukeskukselle pitämään leirejä myös vuonna 2024! Tule mukaan treenaamaan, oppimaan ja nauttimaan hyvästä seurasta WHD Gårdin upeassa miljöössä.

Ville Vaurion leirien hinta on  960 € / ratsukko. Hinta sisältää

  • 3 valmennusta
  • leirin ajan hevosen ja ratsastajan majoituksen
  • ratsastajan ruokailut

Leirit myydään vain pakettina. Ennen leiriä veloitetaan 200 € varausmaksu. Maksu palautetaan vain painavalla syyllä (lääkärintodistus). Noin kuukausi ennen leiriä veloitetaan loppulasku.

1.-3.8. Kesäeiri (to-la)

27.-29.9. Leiri (pe-su)

  • Kysy leireistä vapaita paikkoja ja lisätietoja hevospalvelukeskus@woikoski.fi. 

 

Valmentajamme

Janne Bergh

Janne Berghillä on ainutlaatuinen suhde eläimiin. Hänelle on aina ollut luonnollisen helppoa kouluttaa niitä. Tyttömäisen iloisten ja hyvällä huumorintajulla höystettyjen pisamakasvojen taakse kätkeytyy kuitenkin raudanluja kouluratsastuksen ammattilainen. 

”Hevosten kouluttamisessa on tärkeää, että kykenee lukemaan hevosta sellaisena kuin se on, siinä kropassa, missä se on. Vain ymmärtämällä tämän pystyy kouluttamaan hevosta niin, että sillä on hyvä olla. Hevosta ei voi kouluttaa niin kuin kirjassa sanotaan, vaan jokainen on otettava huomioon yksilönä.”

Uransa aikana Janne Bergh on voittanut kultaa senioreiden SM-kouluratsastuksessa neljästi, sekä kaksi hopeaa ja kolme pronssia. Lisäksi hän on senioreiden nelinkertainen hallimestari, nelinkertainen kouluratsastuksen SM-joukkuekultamitalisti, kolminkertainen joukkuehopeamitalisti ja hänelle on myönnetty Suomen Ratsastajainliiton (SRL) valiomerkki kouluratsastuksesta. Bergh on myös saanut SRL:n mestariratsastajamerkin. Bergh on liiton hyväksymä valmentaja.


Ville Vaurio

Ville Vaurio viettää hevosten kanssa 13 tuntia vuorokaudessa – rakkaudesta lajiin. "Jos minulla olisi 10 miljoonaa euroa, käyttäisin sen hevosiin".

Nurmijärveläislähtöinen Ville Vaurio haluaa kertoa, että tavallinen perheenisä voi nousta Suomen huipulle lajissa, joka yhä saatetaan mieltää eliitin harrastukseksi.

Kilpauran, yrittäjyyden ja perhe-elämän sovittamisessa riittää tasapainoilua. Tiiviin aikataulutuksen vastapainoksi hevosista tulee yhteistyön myötä myös ystäviä.

Vaurio kilpaili kouluratsastuksen EM-kisoissa Saksassa syyskuun 2023 alussa. Vuonna 2023 hän voitti myös Suomen mestaruuden ja PM-kultaa. Ammatiltaan Vaurio on valmentaja ja ratsastaja.

Teksti: Helsingin Uutiset