Activomed magneettikenttäterapia

Activomed-hoitolaitteita käytetään mm. lihaskireyksien, venähdyksien, pehmytkudosvaurioiden, selkärangan ja nivelten tulehdustilojen, jänne- ja rasitusvammojen sekä vaikeasti paranevien haavojen tukihoitona.

Activomed hierova sähkömagneettiloimi, Power Pad, magneettisuojat jaloille sekä klusteri. Activo-Med Combi Pro-loimi ja Power Pad yhdistävät sykkivän magneettikenttä- ja hierontaterapian. Loimi hoitaa koko hevosta aina niskasta takaosan lihaksiin saakka. Power Pad on tarkoitettu selän lihaksille, suojat jaloille ja laserklusterilla voi hoitaa tarvittavaa aluetta hevosen kehossa. Keskusyksiköstä valitaan haluttu hoito ja sen kesto. Laitteessa on myös valmiita ohjelmia.

Activomed-hoitolaitteita käytetään Hevospalvelukeskuksella mm. lihaskireyksien, venähdyksien, pehmytkudosvaurioiden, selkärangan ja nivelten tulehdustilojen, jänne- ja rasitusvammojen sekä vaikeasti paranevien haavojen tukihoitona.

Sykkivä magneettikenttäterapia on turvallinen ja sivuvaikutukseton fysikaalinen hoitomuoto. Activomed-terapia vaikuttaa isojen verisuonten ja hiussuonten avautumiseen sekä aineenvaihdunnan vilkastumiseen. Hoidolla voidaan tukea hevosen suoritusta joko ennen suoritusta tai sen jälkeen (verryttelyä tai palautumista tukevat ohjelmat ja rentouttavat tai aktivoivat ohjelmat).

“The effectiveness of PEMF therapy has been FDA approved for the healing of certain injuries.” (Equine Therapy International LLC, 2016).

MERKKI JA MALLI: Activo-Med Combi Pro loimi ja Power Pad, jalkasuojat ja laserklusteri
VALMISTAJA: FMBs Therapy Systems

Katso kaikki kuntoutusmuodot