Phovia LED-valohoito

Phovia on uusi tapa manipuloida ihon solujen toimintaa orvaskedessä (epidermis) ja verinahassa (dermis). Phovia vähentää tulehdusta ja nopeuttaa solujen uusiutumista.

Phovia on kaksiosainen järjestelmä, joka koostuu LED-lampusta ja kromoforigeelistä, joita käytetään yhdessä. Ne tuottavat moniaallonpituista fluoresoivaa valoenergiaa, joka tunkeutuu ihon läpi eri syvyyksiin. Toisin kuin muut järjestelmät, Hevospalvelukeskuksella annettava Phovia-hoito pystyy laukaisemaan erilaisia hyödyllisiä vasteita eri tasoilla.

LED-lamppu on kädessä pidettävä akkuyksikkö. Laitteen kanssa työskennellessä suositellaan käytettävän suojalaseja. Laite on helppokäyttöinen.

Geeli sisältää molekyylejä, jotka imevät LED-lampusta suunnatun valon hiukkasia ja lähettää ne sitten uudelleen eri aallonpituuksilla. Tämä tuottaa fluoresoivaa valoenergiaa (FLE), joka on avain Phovia-järjestelmän toiminnalle.

Geeliä levitetään hevosen iholle ja valaistaan sitten LED-lampulla. Tämä nopeuttaa ihon uudistumista. Valon eri aallonpituudet tunkeutuvat ihossa eri syvyyksiin ja saavat aikaan erilaisia vaikutuksia.

Siniset aallonpituudet tunkeutuvat 1 mm syvyyteen tuhoten bakteereja ja vähentäen tulehdusta.

Vihreät aallonpituudet tunkeutuvat 0,5–2 mm:n syvyyteen vahvistaen ihoa.

Keltaiset aallonpituudet tunkeutuvat 2 mm syvyyteen, mikä vähentää tulehdusta ja parantaa verenkiertoa.

Pitkät punaiset aallonpituudet tunkeutuvat parhaiten, mahdollisesti jopa 6 mm syvyyteen. Ne uudistavat verisuonia ja vähentävät tulehdusta, lisäävät molekyylien tuotantoa sekä edistävät lisäkollageenisynteesiä, mikä johtaa nopeampaan haavan paranemiseen.

MERKKI JA MALLI: Phovia  VALMISTAJA: VETOQUINOL GROUP

Katso kaikki kuntoutusmuodot