StiRoom-suolahuone

StiRoom-suolahuone on luonnollinen hoitokeino, joka tarjoaa terveyshyötyjä ilman haittoja. Laitteen käyttö vähentää riippuvuutta esimerkiksi antibiooteista ja muista lääkekuureista. Se tarjoaa täysin luonnollisen hoitokeinon, joka samalla parantaa hevosen suorituskykyä.

Parantaa suorituskykyä
Laite nostaa hapenottokykyä ja kestävyyttä sekä parantaa hevosen sykettä. Hoidon avulla saat kasaan ne lisämetrit, joita voittaja tarvitsee.

Vähentää turvotusta ja kipua
Hevospalvelukeskuksella annettava StiRoom-hoito vähentää turvotusta, kipua ja lihaskramppeja sekä lieventää reuman ja revähtymien haittavaikutuksia.

Palautuminen nopeutuu
StiRoom piristää kehoa, nopeuttaa palautumista ja ehkäisee stressiä. Infrapunasauna lämmittää hevosen lihaksia ja rentouttaa niitä edistäen palautumista.

Ennaltaehkäisee sairauksia ja vähentää loukkaantumisriskiä
StiRoom ennaltaehkäisee useita sairauksia ja vähentää huomattavasti loukkaantumisriskiä. Suolahuoneen ja infrapunasaunan yhdistelmä kehittää immuunijärjestelmää ja ehkäisee mm. flunssaa, astmaa ja allergioita.

Kehittää immuunijärjestelmää
Lisäksi StiRoom parantaa ihon terveyttä desinfioimalla, kosteuttamalla, ravitsemalla ja palauttamalla sen normaalin pH-arvon. Hoito estää myös aineenvaihdunnan häiriöt.

StiRoom-laite yhdistää sekä suolahuoneen että infrapunasaunan terveyshyödyt
Suolahuone auttaa mm. hevosen hengitystievaivoihin ja iho-ongelmiin, ehkäisee erilaisia sairauksia ja nopeuttaa haavojen paranemista.Infrapunasauna rauhoittaa lihaksia, auttaa selkävaivoihin ja vähentää kipuja.

Katso kaikki kuntoutusmuodot