Monipuoliset kuntoutustilamme

Hevospalvelukeskuksen kuntoutustilat ovat suunniteltu tarjoamaan optimaaliset olosuhteet hevosten palautumiseen ja hyvinvointiin. Tilat ovat avarat, valoisat ja turvalliset ja ne tarjoavat tilaa hevosen liikkumiselle ja levolle. 

Henkilökunta on keskeinen osa kuntoutustilojen toimivuutta. Ammattitaitoinen ja moniosaava henkilökunta varmistaa, että hevosille tarjotaan yksilöllistä ja korkeatasoista hoitoa. Heillä on syvällinen ymmärrys hevosten anatomiasta, fysiologiasta ja kuntoutustarpeista, mikä mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen kuntoutuksen.

Kuntoutustilat on suunniteltu tukemaan urheiluhevosten hyvinvointia monipuolisesti. Avarat tilat, laadukas laitteisto ja osaava henkilökunta takaavat huippuluokan kuntoutusmahdollisuudet hevosille, jotka tarvitsevat erityishoitoa ja palautumista.

Kuvassa hevosten Cryo-kylmäkabiini.


Kuntoutamme ja treenaamme sekä sisällä että ulkona

Pihapiirissä on lämmitetty maneesi, ulkokenttä, hiittisuora ja kävelytyskone.

Tapahtuma-alueen ulkoratsastuskentät ja turvalliset maastoreitit ovat käytössä hoitohevostemme kuntoutuksessa ja hoidossa. Rauhallinen järviympäristö metsän laidassa tarjoa raitista ilmaa niin hevoselle kuin ihmiselle.

Kuvassa yksi ulkokentistämme.


Maneesi

Lämmitetyssä maneesissa on turvallista ja mukavaa treenata.

Hoitosuunnitelmaan voi sisältyä vaikkapa aktivointia maneesissa esimerkiksi puomeilla jumpaten.